Tarinamme

Perusteet

Plag kutsuu opiskelijoita ja opettajia saavuttamaan parhaita akateemisia tuloksia pelkäämättä yrittämistä. Epäonnistuminen on yrittämisen ja kehittymisen prosessi, kun taas onnistuminen on ultimaattinen tavoite ja haluttu tulos. Luomme paikan, joka kutsuu sinua yrittämään parhaasi ja lupaa erinomaisen tuloksen.
About header illustration
Tarinamme

Perusteet

Two column image

Vuonna 2011 perustettu Plag on globaalisti luotettu plagioinninestoalusta. Työkalumme on hyödyllinen sekä opiskelijoille, jotka haluavat parantaa työtään että opettajille, jotka haluavat edistää akateemista eheyttä ja etiikkaa.

Tarjoamme palvelujamme yli 120 maassa ja keskitymme tarjoamaan tekstiin liittyviä palveluja, varsinkin tekstin samankaltaisuustunnistusta (plagioinnintarkistus).

Plag:n teknologia on kehitetty säntillisesti tukemaan useita kieliä, mikä tekee siitä maailman todella ensimmäisen monikielisen plagioinnintunnistustyökalun. Tämän edistyneen toiminnallisuuden avulla tarjoamme ylpeänä omistetut plagioinnintunnistuspalvelut henkilöille maailmanlaajuisesti. Sama se, missä sijaitset tai millä kielellä sisältösi on kirjoitettu, alustamme täyttää tarpeeksi ja varmistaa tarkan ja luotettavan plagioinnintunnistuksen.

Ydinarvomme

Teknologia ja tutkimus

Two column image

Yritys sijoittaa jatkuvasti uusien tekstiteknologioiden luomiseen ja olemassa olevien parantamiseen. Sen lisäksi, että tarjoamme maailman ensimmäisen todella monikielisen plagioinnintunnistustyökalun, teemme yhteistyötä yliopistojen kanssa luodaksemme ja parantaaksemme työkaluja ja palveluja jatkuvasti.

Luodaan täydellinen tutkielma yhdessä

document
Monikielinen
speech bubble tail
Tekoälyteknologia
speech bubble tail
4,5 Trustpilotissa
speech bubble tail