Opiskelijoille

Valmistele erinomaisia tutkielmia työkalumme avulla

Sen lisäksi, että tunnistamme plagiointia tutkielmassasi, tarjoamme asiantuntevien editoriemme apua mahdollisten ongelmien korjaamisessa.
StudentWindowDesktop
Ilmainen plagioinnintarkistus
speech bubble tail
Ilmainen reaaliaikainen tarkistus
speech bubble tail
Yksityiskohtainen plagioinnintarkistus
speech bubble tail
Samankaltaisuusraportti
speech bubble tail
Lainaukset
speech bubble tail
Reaaliaikainen tarkistus
speech bubble tail
Trustpilot
Ilmainen

Plagioinnintarkistus

Two column image

Meidät erottaa muista plagioinnintarkistajista sitoutumisemme ensimmäiseen ilmaiseen plagioinnintarkistuspalveluun. Ansiostamme voit helposti arvioida skannauksen tuloksia ennen kuin päätät, haluatko sijoittaa perusteellisempaan raporttiin. Toisin kuin monet muut palvelut, etusijalla on tyytyväisyytesi ja rehellisyys koko prosessin ajan.

Teknologia

Ilmainen reaaliaikainen tarkistus

Two column image

Tämä toiminto on erittäin arvokas, koska sen avulla käyttäjät voivat verrata asiakirjojaan vasta julkaistuihin artikkeleihin, mikä takaa työn relevanssin ja omaperäisyyden.

Järjestelmämme on suunniteltu havaitsemaan samankaltaisuuksia tunnetuilla verkkosivustoilla jopa 10 minuuttia sitten julkaistujen artikkelien välillä. Tämä varmistaa, että käyttäjät voivat tehokkaasti tunnistaa mahdolliset täsmäykset äskettäin julkaistuun sisältöön, mikä takaa perusteellisen plagioinnintarkistuksen ja työn eheyden.

Hyppää jonon ohi

Prioriteettitarkistus

Two column image

Tämän ominaisuuden avulla voit hypätä jonon yli ja jatkaa suoraan eteen, mikä vähentää odotusaikaa.

Asiakirjan vahvistus on resursseja vaativa ja mahdollisesti aikaa vievä prosessi. Tämän palvelun avulla voit kuitenkin ohittaa jonon. Hyödyntämällä tätä ominaisuutta voit vähentää odotusaikaa, jolloin asiakirjan vahvistusprosessi on nopeampi ja hyödyllisempi.

Tietokannat

Tieteellisten artikkelien tietokanta

Two column image

Tieteellisten artikkeliemme tietokanta on ainutlaatuinen tietokanta, joka sisältää yli 80 miljoonaa tieteellistä artikkelia suosituimmilta akateemisilta kustantajilta. Tämän ominaisuuden avulla voit verrata työtäsi eri kustantajien, kuten Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram jne., kanssa.

Yhteistyömme CORE:n kanssa mahdollistaa saumattoman pääsyn laajaan valikoimaan tieteellisiä artikkeleita, joita on kerätty lukuisilta avoimen saatavuuden tiedontarjoajilta. Nämä tarjoajat sisältävät säilöjä ja julkaisuja, mikä takaa kattavan ja monipuolisen valikoiman tieteellistä sisältöä. Tämän avulla voit helposti tutkia miljoonia tieteellisiä artikkeleita, mikä helpottaa akateemisia töitäsi ja parantaa tietämystäsi useilla aloilla.

Tiedoilla on väliä

Perusteellinen tarkistus

Two column image

Perusteellinen plagioinnintarkistus käsittää kattavan haun hakukoneiden tietokannoista. Valitsemalla tämän vaihtoehdon voit saada tarkemman plagiointipisteen asiakirjallesi. Tämä kattava tutkimus varmistaa kattavamman analyysin eikä jätä yhtäkään kiveä kääntämättä, vaan tunnistaa mahdollisia samankaltaisuuksia ja tarjoaa luotettavamman arvion työsi omaperäisyydestä.

Yksityiskohtaisen plagioinnintarkistuksen valitseminen tarjoaa kattavampaa tietoa kuin tavallinen tarkistus. Tämä perusteellinen analyysi tarjoaa runsaasti yksityiskohtaisia ​​oivalluksia työsi eheyden ja omaperäisyyden parantamiseksi. On tärkeää huomata, että tämän prosessin perusteellisuuden vuoksi yksityiskohtainen tarkastus saattaa vaatia lisäaikaa. Pidempi odotus on kuitenkin sen arvoista niille, jotka haluavat huolellisen ja perusteellisen arvion asiakirjan ainutlaatuisuudesta.

Yksityiskohdat ovat merkittäviä

Yksityiskohtainen raportti

Two column image

Yksityiskohtaisen raportin avulla saat mahdollisuuden tutkia korostettujen samankaltaisuuksien alkuperäisiä lähteitä asiakirjassasi. Tämä kattava raportti sisältää kiertoilmaistuja osioita, lainauksia sekä virheellisiä lainauksia. Näiden kattavien tietojen avulla yksityiskohtainen raportti voimaannuttaa sinua arvioimaan työtäsi tehokkaasti ja tekemään tarvittavia muutoksia parantaaksesi tutkielmasi eheyttä ja tarkkuutta. Se on arvokas resurssi, joka parantaa kirjoituksesi laatua ja takaa, että asiakirjasi täyttää korkeimmat standardit.

4,2/5
Tukipiste
1 M
Käyttäjää vuodessa
1,6 M
Latausta vuodessa
129
Tuettua kieltä
Suositukset

Mitä muut sanovat meistä

Next arrow button
Laura Sopanen

12. huhtikuuta 2023

rating
Tilin luominen oli helppoa. Palvelu toimi moitteettomasti! Nopea ja näppärä käyttää työn tarkastukseen!
Jesper Sarjanoja

22. tammikuuta 2022

rating
Hyvin toimi ja näytti raportissakin kattavasti missä oli korjaamista.
Emilia Oksanen

10. marraskuuta 2021

rating
Plag.fi auttanut suuresti opintojeni aikana! Ystäväni suositteli sivua ja on nyt ollut ahkerassa käytössä vuoden ajan. :)
Henna Isopahkala

27. helmikuuta 2021

rating
Hei, testaan miten tämä toimii ja onkohan ilmainen versio
Miska Metsä-Mattila

3. helmikuuta 2021

rating
Palvelu vaikuttaa luotettavalta! Sivut ovat myös hyvät.
Next arrow button

Valmistele erinomaisia tutkielmia työkalumme avulla

thesis
Plagioinnintarkistus
speech bubble tail