Palvelut

Plagioinnin poisto

Poista helposti plagioinnin rippeet akateemisten editoriemme avulla
Akateemisesti eettinen

Tietoa palvelusta

Two column image

Plag on johtava plagioinninpoistopalvelu. Olemme kehittäneet tiukan ja eettisen lähestymistavan plagioinnin poistoon sisällöstä. Koulutettujen editorien tiimi tarkistaa plagioinniksi merkityn tekstin huolellisesti. He takaavat, että kaikki lainattu sisältö on siteerattu oikein ja että kaikki tarpeelliset muutokset tehdään. Taitavien editoriemme avulla kaikki kirjallinen sisältö läpäisee tiukimmatkin plagioinnintarkistukset, mukaan lukien yliopistojen suorittamat.

support
24/7 tuki
privacy
Täydellinen tietosuoja
balance
Akateemisesti eettinen
experience
Kokeneet editorit
Kuusi plagioinnin vaihetta

Prosessi

Plagioinnintarkistus

Tiimimme aloittaa prosessin tarkistamalla asiakirjan huolellisesti plagioinnin varalta. Varmistamme, että asiakirjaa verrataan kaikkiin tietokantoihin ja että siihen sisältyy perusteelliset tarkistusvaihtoehdot. Laatu taataan jokaisessa vaiheessa parhaiden tuloksien saavuttamiseksi.

1.
Asiakirjan ensimmäinen arvio

Valitettavasti joillakin asiakirjoilla voi olla niin korkea samankaltaisuuspiste, ettei niitä voi muokata, koska niissä ei ole alkuperäistä sisältöä.

2.
Editoritäsmäys

Oikean editorin valitseminen on tärkeä osa prosessiamme, koska se takaa, että asiakirjasi tarkistaa asiantuntija olennaisella alalla. Valitsemme editorin huolellisesti, jolla on kattava kokemus, jotta voimme taata parhaan mahdollisen tarkistuksen.

3.
Muokkaaminen

Noudatamme tiukkoja muokkaamisstandardeja ja eettisiä käytäntöjä tarkistaessamme ja muokatessamme asiakirjaasi. Tiimimme noudattaa kehitettyjä ohjeita taatakseen kattavan muokkaamisen ja ylläpitää korkeimpia eettisen toimintatapojen standardeja varsinkin kaiken plagioinnin poistamisessa.

4.
Plagioinnintarkistus

Plagioinnintarkistus suoritetaan sen varmistamiseksi, että plagiointia ei jää jäljelle.

5.
Toimittaminen asiakkaalle ja muutokset

Tiukka laadunvarmistuksemme takaa optimaaliset tulokset ja voittamattoman asiakastyytyväisyyden prosessin jokaisessa vaiheessa.

6.
Editorit

Editorin täsmäysprosessi

Two column image

Yhteistyöalustana kouluttajille ja oppilaille palkkaamme editoreiksemme professoreita ja erittäin koulutettuja opiskelijoita.

Valikoimme ja koulutamme editorimme erittäin huolellisesti. He ovat erittäin taitavia plagioinnin poistossa huolellisesti kehitettyjen standardien, menetelmien ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Jäsennellyn työnkulkumme avulla voimme ylläpitää laadukkainta palvelua ja toimitamme tilauksesi määräpäivään mennessä.

Olemme kehittäneet kolme standardia ja ohjetta, joita kaikkien editoriemme on noudatettava:

 • Ammattimaisen editorin standardiTämä standardi korostaa ammattimaiselta editorilta vaadittavan tietotaidon.
 • MuokkausstandardiTämä standardi kuvaa parhaat käytännöt palvelujen toimittamiseksi asiakkaillemme.
 • Akateeminen muokkausstandardiTämä standardi korostaa menetelmät ja käytännöt, jotka ovat erittäin tärkeitä akateemisen kirjoituksen eettisessä väliintulossa.
Aikaa säästävä

Miksi poistaa plagiointia?

Two column image
Ajan puuteSinulla saattaa olla töitä tai muita velvoitteita, joiden vuoksi et voi omistaa tarvittavaa aikaa tutkielmasi viimeistelyyn.
Inspiraation puuteKäytettyäsi merkittävän määrän aikaa sisältöön sinulla saattaa olla vaikeuksia löytää oikeita sanoja.
Lähestyvä määräpäiväSinulla on määräpäivä ja tutkielmasi on lähetettävä pian.
Tiukka erikoistuminenEt halua perehtyä johonkin, jota et käytä tulevaisuudessa. Oikeat lainaukset voivat olla yksi näistä aiheista.
Poor previous interventionsJoillakin yrityksillä ja yksityisillä editoreilla ei ole tiukkaa menetelmällistä lähestymistapaa ja heidän työnsä on tehtävä uudelleen.
Tuen puute esimieheltäEsimiehesi ei välttämättä voi tarjota sinulle selkeää selitystä lainaussäännöistä.
Laadukkaan tuloksen puuteHaluat luoda poikkeuksellisen hyvin luodun tutkielman ja haluat asiantuntijan apua tämän tavoitteen saavuttamiseksi.
Asiantuntemus

Taattu ammattimaisuus

Two column image

Editoriemme toteuttama ammattimainen työ mahdollistaa opinnäytetöiden tarkistusten sujuvan läpäisyn, joita yliopistojen ohjelmat toteuttavat.

Asiantuntijoidemme tiimi hyödyntää huippuluokan ohjelmistoa, joka on varustettu erittäin tehokkailla plagioinninestotietokannoilla, jotka takaavat ainutlaatuiset tekstit. Tämä poistaa huolenaiheita niille, jotka luottavat palveluihimme, jolloin he voivat keskittyä tentteihin luottavaisin mielin.

Ammattimainen tiimi hoitaa asiakirjasi poistamalla kaiken plagioinnin, poistaen ongelmallista tekstiä, lisäten lainauksia tai kirjoittaen uudelleen joitakin osia aidolla tavalla.

On hyvä ottaa huomioon, että tiimin työ viimeistellään merkittävästi lyhyemmässä ajassa manuaalisen plagioinnin oikaisun osalta, ja tulokset ovat taattuja.

Miten aloitan?

Voit päästä alkuun muuttamassa minuutissa: aloita plagioinninpoistopalvelun käyttö tehokkaasti

 1. Rekisteröidy
 2. Lataa tutkielmasi
 3. Tarkista tutkielmasi syvällä tarkistuksella ja tieteellisillä tietokannoilla
 4. Odota tarkistuksen valmistumista ja tilaa palvelu.
How to start
Väärät viitteet
speech bubble tail
Plagioinnintarkistus

Kattavat tietokannat

Two column image

Takaamme aina korkean ammattimaisuuden tason ja muokkaamamme tutkielmat läpäisevät yliopistosi tekstintarkistusohjelman samankaltaisuustarkistuksen.

Ylläpidämme laajinta tieteellisten artikkeleiden tietokantaa, joten palvelumme toimii täydellisesti riippumatta siitä, mitä plagioinninesto-ohjelmaa yliopistosi käyttää, olipa se Compilatio, Turnitin tai Tesilink.

Miten nopeasti saan tulokset?

Olemme sitoutuneet tarjoamaan plagioinninpoistopalvelun annetun määräpäivän sisällä.

Kiireellisissä tapauksissa tarjoamme "viime hetken" palvelun, joka takaa toimituksen 24 tunnin sisällä. Tutkielmasi parissa työskentelee useita editoreita nopean toimituksen takaamiseksi. Kysy tämän palvelun saatavuudesta.

Taattu luottamuksellisuus

Täydellinen luottamuksellisuus

Two column image

Ymmärrämme, että yksityisyytesi suojeleminen on erittäin tärkeää. Takaamme täydellisen luottamuksellisuuden jokaisen tarjoamamme plagioinninpoistopalvelun yhteydessä. Asiantunteva editoritiimimme on sitoutunut ylläpitämään korkeimman mahdollisen hienovaraisuuden kaikkien asiakastietojen osalta, ja noudatamme tiukkoja turvallisuustoimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvassa. Emme jaa mitään tiedostoihisi tai henkilöllisyytesi liittyviä tietoja kolmannen osapuolen kanssa. Editorimme allekirjoittavat tiukat salassapitosopimukset, mikä takaa, että työsi ja henkilötietosi pysyvät aina luottamuksellisina. Ryhdymme myös kaikkiin varotoimiin suojellaksemme järjestelmiämme luvattomalta käytöltä ja varmistamme, että asiakirjasi ja tietosi ovat suojassa mahdollisilta vaurioilta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme turvallisen kokemuksen, ja kattava tietosuojatakuumme varmistaa, että voit luottaa meihin pitämään tietosi luottamuksellisina.

Tehokkaat menetelmät

Miten poistamme plagioinnin?

Two column image

Yleisesti on neljä tapaa poistaa plagiointia opinnäytetyöstä:

 • Ongelmallisten osioiden poistaminen
 • Puuttuvien lainausten lisääminen
 • Ongelmallisten osioiden uudelleenkirjoittaminen
 • Virheellisten lainausten korjaaminen

Useimmissa tapauksissa näitä menetelmiä sovelletaan samanaikaisesti, esimerkiksi uudelleenkirjoittaminen ja puuttuvien lainausten lisääminen.

Takaamme aina korkeimman tyytyväisyystason plagioinninpoistollamme. Kokemuksemme avulla voimme tarjota turvallisen ja täysin nimettömän palveluin.

Hinnasto

Miten paljon se maksaa?

Määräpäivä

14 päivää

7 päivää

3 päivää
48 tuntias

Hinta sivua kohden

Alkaen 10,95 €

Alkaen 12,95 € (tavallinen hinta)

Alkaen 15,95 €

Alkaen 19,45 €

Yhden sivun katsotaan olevan 250 sanaa täsmättyä tekstiä.

Mikä on sallittu samankaltaisuusprosentti?

Tekstin samankaltaisuuksia pidetään joskus plagiointina, vaikka näin ei aina olisi. Tästä huolimatta useat kouluttajat luottavat edelleen tähän menetelmään. Useimmat professorit hyväksyvät tutkielman, jos paperin samankaltaisuus on alle 10 %. Muissa tapauksissa noudata alla olevia ohjeita.

< 10 %

Matala

Yleensä useimmat professorit hyväksyvät tutkielman, jos samankaltaisuus on alle 10 %.

10 %

Keskitaso

On todennäköistä, että sinua pyydetään muokkaamaan tutkielmaa.

10-15 %

Korkea

Sinua pyydetään muokkaamaan asiakirjaasi tai jopa olemaan lähettämättä sitä.

15-20 %

Erittäin korkea

Sinun ei luultavasti anneta lähettää tutkielmaasi.

25 %

Ei hyväksyttävä

On erittäin epätodennäköistä, että professori hyväksyy tutkielmasi.

Työkalu toiminnassa

Esimerkki

Initial example

Alkuperäinen asiakirja

Edited example

Muokattu asiakirja

Kiinnostuitko palvelusta?

hat