Palvelut

Plagioinnintarkistus

Olemme luotettu kansainvälinen plagioinnintarkistusalusta, joka käyttää maailman ensimmäistä todella monikielistä tunnistustyökalua.
Raportti-ikkuna

Tutustu ominaisuuksiin

Samankaltaisuuspiste

Jokainen raportti sisältää samankaltaisuuspisteen, joka ilmaisee asiakirjastasi löydetyn samankaltaisuuden. Piste lasketaan jakamalla täsmättyjen sanojen määrä asiakirjan kokonaissanamäärällä. Jos asiakirjassasi on esimerkiksi 1 000 sanaa ja samankaltaisuuspiste on 21 %, se tarkoittaa, että asiakirjassasi on 210 täsmättyä sanaa. Tämä tarjoaa selkeän käsityksen analyysin aikana löydetystä samankaltaisuuden asteesta.

Osaaminen

Miksi Plag on ainutlaatuinen

Two column image

Käytä missä ja milloin tahansa niin kauan kuin sinulla on internet-yhteys. Esittelemme sinulle viimeisimmät ominaisuudet ja toiminnallisuuden.

  • Monikielinen tunnistus 129 kielellä Vaikka asiakirjasi olisi kirjoitettu eri kielellä, monikielinen järjestelmämme tunnistaa plagioinnin helposti. Algoritmimme toimivat täydellisesti useiden eri kirjoitusjärjestelmien kanssa, mukaan lukien kreikka, latina, arabia, aramea, kyrillinen, georgia, armenia, brahmi-perhe, Ge’ez-kirjoitus, kiinalaiset aakkoset ja sen johdannaiset (kuten japani, korea ja vietnam) sekä heprea.
  • Formaatit undefined
  • Julkisten lähteiden tietokanta Julkisten lähteiden tietokanta sisältää mitä tahansa internetistä ja arkistoiduilta verkkosivustoilta löydettyjä julkisesti saatavilla olevia asiakirjoja. Tämä sisältää kirjoja, julkaisuja, tietosanakirjoja, aikakauslehtiä ja lehtiä, blogiartikkeleita ja muuta avoimesti saatavilla olevaa sisältöä. Kumppaneidemme avulla voimme löytää asiakirjoja, jotka ovat juuri ilmestyneet verkkoon.
  • Tieteellisten artikkelien tietokanta Avoimen tietokannan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tarkistaa tiedostoja tieteellisten artikkelien tietokantaamme, joka koostuu yli 80 miljoonasta tieteellisestä artikkelista tunnetuimmilta akateemisilta kustantajilta.
  • CORE-tietokanta CORE tarjoaa saumattoman pääsyn miljooniin tieteellisiin artikkeleihin, joita on kerätty tuhansilta avoimen saatavuuden tietojentarjoajilta, kuten arkistoista ja julkaisuista. CORE tarjoaa pääsyn 98 173 656 ilmaiseen täydelliseen tutkielmaan, ja se tarjoaa itse niistä 29 218 877.

Kiinnostuitko palvelusta?

hat