Tietoa meistä

Hauska tavata

Yhtiö

Plag.fi on maailmanlaajuinen plagiointitunnistepalvelujen tarjoaja, joka palvelee asiakkaita yli 90 maasta ympäri maailmaa. Yrityksemme on keskittynyt tarjoamaan tekstiin liittyviä palveluja, jotka liittyvät erityisesti samankaltaisuuden havaitsemiseen ja plagioinnin tarkistamiseen. Plag.fi kehittää tekniikkaansa monikielisestä näkökulmasta, jonka avulla voimme tarjota erikoistuneita plagiointitunnistuspalveluita asiakkaille Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Liettuassa, Latviassa ja muissa maissa.

Plag.fi perustettiin vuonna 2011. Sen omistaa LLC Lingua intellegens ja se sijaitsee upeassa Keski-Euroopan kaupungissa Vilnassa, Liettuan pääkaupungissa.

Tietoja plagiointiyrityksestä
Plagiointitekniikka ja -tutkimus

Teknologia ja Tutkimus

Yhtiö investoi jatkuvasti uusien tekstitekniikoiden luomiseen ja parantaa jo olemassa olevia tekniikoita. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä teille maailman ensimmäisen todella monikielisen plagiointitunnistustyökalun, jonka loimme työskennellessäni monikansallisessa ympäristössä. Plag.fi yhteistyökumppaneita yliopiston asiakkaiden kanssa, jotta heidän teksti- ja plagiointityökalut ja -palvelut voidaan jatkuvasti luoda ja parantaa. Jos sinulla on kysyttävää tai kumppanuusehdotuksia, täytä alla oleva yhteydenottolomake.


contact info