UKK

Hanki vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Yleisiä kysymyksiä plagiointityökalustamme

Ladattuja asiakirjoja ei sisällytetä tietokantaamme ilman käyttäjän suostumusta. Huomaa, että muut plagiointityökalut (erityisesti ilmaiset) sisällyttävät paperisi heidän tietokantaansa.

Ei. Voit käyttää plagiointityökaluamme luottamuksellisesti.

Ei. Järjestelmämme käytölle ei ole rajoituksia. Päinvastoin, tarjoamme mahdollisuuden tarkistaa millä tahansa kielellä kirjoitetut asiakirjat, mukaan lukien asiakirjat, jotka sisältävät useampaa kuin yhtä kieltä. Algoritmejamme pystyvät löytämään muotoiltuja vastaavuuksia sekä hyviä ja huonoja lainauksia. Lue lisää ainutlaatuisista ominaisuuksistamme täältä

Plagiointityökalumme on avoin kaikille.

Plagioinnin havaitsemisalgoritmit havaitsevat enemmän - paitsi kopioi ja liitä, myös muotoiltu plagiointi sekä hyvät ja huonot lainaukset. Tähän päivään mennessä emme tiedä yhtään muuta plagioinnin havaitsemispalvelua, joka yhdistää hakuunsa yhtä monta tekijää kuin meidän. Emme sisällytä ladattuja papereita tietokantaamme; käyttäjillä on täydellinen suojaus ja luottamuksellisuus. Meillä ei ole rajoituksia asiakirjojen lataamiselle. Ei rajoitettuja latauksia päivässä, paperin pituutta tai pitkäaikaisia ​​tarkastuksia. Vertaamme ladattuja asiakirjoja yli 14 biljoonaan verkkosivuun, kirjoihin, aikakauslehtiin, artikkeleihin, opiskelijalehtiin ja raportteihin. Meillä on maailman suurin ilmoitettu vertailupohja. Järjestelmämme on parantanut lopputulosten pisteytystä.

Plagiointityökalu usein kysyttyjä kysymyksiä
Plagiointityökalun kysymykset

Plagiointityökalu itsessään

Plagiointityökalumme vertaa jokaista ladattua paperia yli 14 biljoonaan verkkosivuun, kirjoihin, artikkeleihin, opiskelijoiden papereihin ja muuhun aineistoon. Paperin tarkistamiseksi joudut käyttämään krediittejä. Voit ladata kaiken kokoista paperia (sivuina). Kun tarkistus on alkanut, tulokset ovat valmiita muutamassa minuutissa (tarkistusajat voivat vaihdella ja jotkut tapaukset voivat viedä tavallista kauemmin.) Heti kun tarkistus on valmis, näet:

Klaida:509

- yksityiskohtainen raportti, jossa on korostettu yhtäläisyyksiä ja linkit lähteisiin.

Plagiointityökalumme vertaa ladattuja asiakirjoja yli 14 biljoonaan verkkosivuun, kirjoihin, artikkeleihin, aikakauslehtiin, raportteihin, tutkimuspapereihin ja opiskelijoiden töihin. Se on suurin ilmoitettu skannauskanta plagioinnin havaitsemispalvelujen joukossa maailmanlaajuisesti.

Voit ladata .docx, .doc, .pdf, .odt, .rtf, .pages muotoja.

Tulokset

Saat seuraavat:

Samankaltaisuuspisteet. Nämä pisteet näyttävät mahdollisesti plagioidun tekstin määrän verrattuna muuhun tekstiin. Esimerkiksi 50 prosenttia tarkoittaa, että puolet asiakirjastasi on samanlainen kuin alkuperäiset paperit.

Pitoisuuspisteet. Nämä pisteet osoittavat, kuinka paljon yhtäläisyyksiä on jaettu paperille. Matalat pisteet tarkoittavat, että yhtäläisyydet ovat pieniä lauseita (pienellä todennäköisyydellä plagiointia). Korkean pistemäärän ilmoitukset, jotka vastaavat, ovat suuria ja todennäköisesti plagioituja.

Korostetut yhtäläisyydet. Vastaava teksti on värillinen, joten on helpompaa keskittyä asiakirjan kriittisiin osiin.

Alkuperäiset lähteet. Kaikilla yhtäläisyyksillä on linkit takaisin alkuperäisiin lähteisiin.

Plagiointia voidaan käsitellä kahdella tavalla; joko lainaa ja mainitse plagioidut lauseet oikein tai poista ne kokonaan paperistasi.

Suosittelemme, ettet ylitä 5 prosentin yhtäläisyyspistettä eikä korkeintaan yhden tähden pitoisuuspistettä. Syynä tähän on se, että useimmissa tapauksissa jopa 5 prosentin osumat käsitellään "teknisinä" (monia laajalti käytettyjä lauseita, esimerkiksi "Amerikan yhdysvallat"). Jos saavutat suositeltua enemmän, tee joitain muutoksia ja tarkista paperi uudelleen.

Plagiointityökalu kysy